otrdiena, 2012. gada 14. februāris

Nu tad - Aiziet!

Kā jau iepriekš minēju, šodien vienai no grupām iedevu eksperimentālu uzdevumu: izveidot savu blogu šeit, Bloggerī. Dažiem radās milzīgas grūtības. Daži tika galā. Izrādījās, ka daži pat bija paspējuši paši pamēģināt kaut ko. Gribētos gan krietni nopietnāku attieksmi. Pēdējais no stundas darba bija atsūtīt man saiti uz jauno blogu. To spēja izdarīt tikai trīs audzēkņi. Te ir viņu paveiktais (kritika un komentāri ir laipni lūgti):

  1. http://onlineigrivinternete.blogspot.com/ Jau labu laiku iepriekš iesākts blogs (kā krievu valodas nezinātāja labprāt saņemtu komentārus par saturu)
  2. http://kremkucina.blogspot.com/ Tikko sākts. Personīgais viedoklis- ar minēto epastu pat mironi nerosinātu kopā gatavot!
  3. http://hokejam.blogspot.com/ Nu - hokejs ir hokejs... Tikko sākts process.
Es ļoti ceru, ka dažu nodarbību laikā jaunieši vismaz kaut cik labā līmenī iemācīsies izmantot vienu no opcijām, ko sniedz internets.
*Es tiešām gribu tikai parādīt, ka Internets ir kas vairāk kā Youtube, Redtube un one.lv   :/

1 komentārs:

  1. 1. blogs - būtu kā paraugs pārējiem 2. Cilvēks veido rakstus par sev tuvu tēmu. Raksti ir pilnīgi un cilvēkam ar līdzīgām interesēm būtu ļoti interesanti tos pārlasīt. Blogā gan trūkst bildes - tās piesaista un notur uzmanīgu, kā arī kalpo kā atslodze no milzīga teksta blāķa.

    2. blogs - vispār ir ārpus jebkuras kritikas. vienā ieraksta ir apvienots nejēdzīgs ieraksts ar lēta iepazīšanās sludinājuma piesitienu un galā vēl pievienots youtube links ar dziesmu.... Varbūt blogošana tomēr nav domāta visiem.
    P.S. smerdelis@gmail.com <- vājš bērna joks.

    3. blogs - labs sākums. ļoti labi ir blogot par sev tuvu tēmu un šeit tas tiek darīts. Vairāk un plašāku info un būs super! Tikai ar tekstu nevajag aizrauties - tam vajag būt konstruktīvam un pilnīgam (liet ūdeni nevajag).

    AtbildētDzēst